četrtek, 4. oktober 2012

Nadaljevanje...



Zadnje čase se sprehajam po različnih forumih. Ne vem, ali je to naključje, radovednost, ali kaj drugega. No in v tem sprehajanju sem zopet odkril svoj blog, ki sem ga začel pisati pred skoraj dvema letoma. Med tem časom sem povsem pozabil nanj, ker sem vmes začel pisati blog še nekje drugje, katerega sem tudi že opustil. To vsekakor nekaj pove o meni. Namreč, zelo hitro se navdušim za kakšno stvar in še hitreje se potem ohladim. To bom poizkusil sedaj spremeniti. Me prav zanima, če mi bo uspelo. :)
Način pisanja bloga bi rad obdržal. Ne ravno način, marveč osrednjo temo. Osrednja tema bo Jezus. Ker On je tisti, ki si zasluži biti osrednja tema. Veliko več kot biti osrednja tema, se razume. Zato, ker mi je spremenil življenje. Za 180 stopinj. Ni ga spremenil samo meni, enako ga je tudi moji ženi. In še milijonom drugih ljudi. Vendar ne bom govoril o njih. Ker jih ne poznam. Poznam pa sebe in svojo ženo. In poznam Jezusa.  
Rad bi objavil vsaj dva prispevka mesečno. Rad bi jih še več, vendar si raje ne bi postavljal kakšnih visokoletečih ciljev, zaradi katerih bom na koncu razočaran, če jih ne dosežem. Po drugi strani si pa želim imeti nek cilj, ker to pomeni tudi nek izziv. Torej dva na mesec. Bom videl, kako se bo izteklo. :)
V prvem prispevku sem napisal, da nočeva nikogar prepričevati, oziroma spreobračati. Ker to ni moje delo. To je delo Svetega Duha. Niti najmanj ni to moj namen, ampak preprosto želiva deliti kakšen košček najinega življenja še s kom drugim upajoč, da koga s tem blagosloviva.
Tko, mogoče za začetek ena slikca, sicer v angleščini, ampak saj Slovenci smo kar dobri v angleščini ;)